Premierul Ungariei, vizat de AMENINŢĂRI teroriste. Protecţia lui Orban şi a familiei sale a fost consolidată "din cauza imigraţiei ilegale"

Nivelul protecţiei premierului Ungariei, Viktor Orban, şi a familiei sale a fost consolidat de către Centrul pentru luptă împotriva terorismului (TEK) "din cauza imigraţiei ilegale", scrie ziarul Magyar Idok în ediţia de miercuri, relatează MTI.

3550 afișări
Imaginea articolului Premierul Ungariei, vizat de AMENINŢĂRI teroriste. Protecţia lui Orban şi a familiei sale a fost consolidată "din cauza imigraţiei ilegale"

Protecţia lui Orban şi familiei sale a fost consolidată "din cauza imigraţiei ilegale". Premierul Ungariei, vizat de ameninţări teroriste (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AP)

Protecţia sporită a lui Orban şi a mediului în care se află, inclusiv a familiei sale, este necesară deoarece serviciile de securitate au descoperit ameninţări teroriste în legătură cu "imigranţii ilegali", scrie ziarul.

În afară de TEK, în protejarea lui Orban sunt implicate şi serviciile naţionale de securitate.

Fostul adjunct al directorului serviciilor secrete militare Jozsef Horvath a declarat că ridicarea nivelului protecţiei lui Orban şi familiei sale face parte din protocol şi că TEK nu a avut altă opţiune, mai scrie Magyar Idok.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici