Primele cuvinte ale lui Donald Trump, după ce Facebook i-a blocat contul până în 2023

  • Fostul preşedinte al Americii a reluat vechile sale teme politice.
  • L-a atacat şi pe CEO-ul Facebook, afirmând că acesta se gudura, ca să-l primească la cină!
  • Trump promite o revenire pe scena politică.
2966 afișări
Imaginea articolului Primele cuvinte ale lui Donald Trump, după ce Facebook i-a blocat contul până în 2023

Donald Trump

În Carolina de Nord, fostul preşedinte Donald Trump, 74 de ani, a susţinut sâmbătă un discurs în faţa oamenilor săi din Partidul Republican. Cel de-al 45-lea preşedinte al SUA a comentat şi decizia Facebook de a-i suspenda contul pentru încă doi ani. 

„Nu mă interesează prea mult ”, a spus, într-o primă fază, Trump, care nu s-a putut abţine şi a adăugat: „Trebuie să oprim asta. Nu putem lăsa să se întâmple. E atât de nedrept. Ei închid un întreg grup de oameni. Nu doar pe mine. Închid vocea unui grup mult mai puternic şi al unui grup mult mai mare”/

Trump a vorbit şi despre Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook, descriind un posibil dialog care ar fi avut loc între cei doi. „Ştii, obişnuia să vină la Casa Albă. Îmi spunea:„ Aş putea lua cina cu dumneavoastră, domnule? ”Sigur”. „Aş putea să-mi aduc soţia?” ”Oh, absolut”.

Facebook a anunţat vineri că suspendă contul lui Trump cel puţin până în ianuarie 2023, când decizia blocării va fi reevaluată. 

În contrast puternic cu modul în care a fost tratat Trump când era în funcţie, reţelele majore de ştiri au oferit discursului său o acoperire limitată, în timp ce se desfăşura. 

Discursul în sine al lui Trump a reluat aceleaşi teme, anume că alegerile prezidenţiale din 2020 i-au fost furate. El a numit alegerile respective „de departe cele mai corupte alegeri din istoria ţării noastre”.

Trump a promis, triumfalist, că se va întoarce pe scena politică mai devreme decât se aşteaptă unii. N-a oferit detalii, singura informaţie certă fiind că nora lui, Lara Trump, nu va candida pentru Senat în Carolina de Nord. Lara lucrează în prezent pentru postul Fox News.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici