Procuratura ucraineană: aproape 500 de copii au fost ucişi de la începutul războiului

Procuratura ucraineană susţine că aproape 500 de copii au fost ucişi de la începutul războiului din Ucraina.

77 afișări
Imaginea articolului Procuratura ucraineană: aproape 500 de copii au fost ucişi de la începutul războiului

Procuratura ucraineană: aproape 500 de copii au fost ucişi de la începutul războiului

Cel puţin 494 de copii au fost ucişi de la începutul războiului, a anunţat biroul procurorului general al Ucrainei, potrivit Sky News.

De asemenea, mai mult de 1.000 de copii au fost răniţi, susţine sursa menţionată.

„Aceste cifre nu sunt definitive”, mai susţin procurorii care adună date din teritoriile ocupate, din cele eliberate şi din cele aflate pe linia frontului.

Regiunea Doneţk este locul unde au fost înregistrate cele mai multe victime printre copii. 472 de copii au fost omorâţi în regiunea estică a Ucrainei.

Procurorii mai susţin că în total au contabilizat 97.314 crime pe parcursul războiului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici