Protestele din Brazilia: Un manifestant a murit lovit de o maşină în statul Sao Paulo

Un manifestant brazilian a murit lovit de o maşină, joi, la Ribeirao Preto, în statul Sao Paulo, a anunţat poliţia.

253 afișări
Imaginea articolului Protestele din Brazilia: Un manifestant a murit lovit de o maşină în statul Sao Paulo

Protestele din Brazilia: Un manifestant a murit lovit de o maşină în statul Sao Paulo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Un vehicul a intrat într-un grup de trei persoane, iar una a murit" în oraşul Ribeirao Preto, la aproximativ 330 de kilometri de Sao Paulo, a anunţat poliţia militară într-un mesaj postat pe contul de Twitter.

Este vorba despre primul deces în cadrul manifestaţiilor care afectează Brazilia de zece zile.

Potrivit presei locale, vehiculul a încercat să ocolească un grup de manifestanţi care bloca strada şi a lovit trei persoane.

Cel puţin un milion de persoane au ieşit în stradă, în aproximativ 100 de oraşe din ţară, pentru a cere servicii publice de calitate şi a denunţa factura Campionatului Mondial de Fotbal din 2014, în pofida unei scăderi a tarifelor la transportul în comun, obţinută în ultimele zile.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici