Purtătorul de cuvânt al echipei juridice a preşedintelui Donald Trump şi-a dat demisia-presă

Mark Corallo, purtătorul de cuvânt al echipei juridice a lui Donald Trump, şi-a dat demisia, aparent în urma neînţelegerilor privind presupusa strategie a avocaţilor preşedintelui de a discredita ori submina ancheta privind ingerinţele Rusiei, potrivit presei americane, informează BBC News online.

371 afișări
Imaginea articolului Purtătorul de cuvânt al echipei juridice a preşedintelui Donald Trump şi-a dat demisia-presă

Purtătorul de cuvânt al echipei juridice a preşedintelui Donald Trump şi-a dat demisia-presă

Corallo era purtătorul de cuvânt al lui Marc Kasowitz, un consilier legal angajat să-i servească drept avocat privat preşedintelui SUA, Donald Trump, în timp ce procurorul special Robert Mueller investighează posibile legături între echipa de campanie a liderului de la Casa Albă şi Rusia.

Presa relatează că Mark Corallo nu ar fi fost de acord cu presupusa strategie a avocaţilor lui Trump de a discredita ori submina echipa care coordonează ancheta.

Corallo este considerat drept un apropiat al procurorului special Robert Mueller, care coordonează ancheta privind ingerinţele Rusiei, potrivit site-ului Politico.

Cotidianul The New York Times relatează că echipa de avocaţi care îl reprezintă pe Trump ar încerca să găsească căi de discreditare a anchetei coordonate de Mueller, analizând trecutul juriştilor angajaţi de el în căutare de posibile conflicte de interese.

În mod similar, într-un material publicat de cotidianul The Washington Post se afirmă că avocaţii lui Trump ar încerca să limiteze ori submineze ancheta, inclusiv prin căutarea unor posibile conflicte de interese în interiorul echipei lui Mueller.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici