Putin caută ţapi ispăşitori pentru deficitul de echipament al Rusiei - Institutul pentru Studiul Războiului

1737 afișări
Imaginea articolului Putin caută ţapi ispăşitori pentru deficitul de echipament al Rusiei - Institutul pentru Studiul Războiului

Putin caută ţapi ispăşitori pentru deficitul de armament al Rusiei - Institutul pentru Studiul Războiului

Preşedintele rus Vladimir Putin l-a criticat în mod public pe vicepremierul Denis Manturov pentru faptul că firmele de aviaţie nu au primit comenzi de stat, în timpul unei reuniuni a cabinetului de miniştri de joi.
 
În plus, Putin a declarat că unele întreprinderi nu au primit încă comenzi de stat pentru 2023 şi nu angajează mai mult personal sau nu se pregătesc să crească producţia pentru potenţiale comenzi. 
 
Putin a oprit de asemenea, explicaţia lui Manturov potrivit căreia ministerul a redactat deja ordinele pentru industriile civile şi militare, ceea ce l-a determinat pe demnitar să recunoască faptul că Rusia nu a emis o parte din documentele pentru producătorii de aeronave care ar aproba finanţarea de stat pentru proiectele lor. 
 
„Acest incident face probabil parte dintr-o campanie de informare continuă a Kremlinului pentru a întări imaginea lui Putin ca lider implicat în război”, a declarat Institutul pentru Studiul Războiului în ultima sa actualizare. „Kremlinul ar fi putut tăia dezacordul din transcrierea sa oficială (aşa cum face adesea pentru majoritatea întâlnirilor lui Putin, care sunt puternic editate şi regizate), dar a ales să facă public răspunsul dur al lui Putin, posibil pentru a arăta spre alţi oficiali din cadrul Kremlinului ca fiind vinovaţi pentru problemele bazei industriale de apărare ruseşti şi, posibil, pentru a ameninţa alţi oficiali”.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici