Putin nu este pregătit să pună capăt războiului - oficial francez

Preşedintele francez Emmanuel Macron i-a cerut preşedintelui rus Vladimir Putin să pună capăt asediului în timpul unei convorbiri telefonicela care a participat cancelarul german Olaf Schulz.

16335 afișări
Imaginea articolului Putin nu este pregătit să pună capăt războiului - oficial francez

Un oficial din cadrul preşedinţiei franceze, citat de Reuters, spune că Putin nu părea pregătit să pună capăt războiului.

Cei doi lideri vest-europeni au repetat, de asemenea, apelul la încetarea focului ca o condiţie pentru negocieri complete.

De asemenea, preşedinţia franceză l-a acuzat pe Putin de "minciuni" după ce acesta a afirmat că soldaţii ucraineni sunt responsabili de încălcări ale drepturilor omului, relatează AFP.

Preşedintele francez Emmanuel Macron l-a îndemnat pe Putin şi să ridice asediul asupra oraşului Mariupol din sudul Ucrainei, unde oamenii trăiesc de câteva zile fără apă şi fără energie electrică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici