Regina Elisabeta intră într-o perioadă de doliu de 8 zile după moartea soţului său, prinţul Philip

Planurile de înmormântare ale prinţului Philip au fost puse în mişcare pe măsură ce regina Elisabeta intră într-o perioadă de doliu de opt zile, informează MSN.

3851 afișări
Imaginea articolului Regina Elisabeta intră într-o perioadă de doliu de 8 zile după moartea soţului său, prinţul Philip

Regina Elisabeta intră într-o perioadă de doliu de 8 zile după moartea prinţului Philip

După cele opt zile, Regina va continua o altă perioadă oficială de doliu regal. În timp ce Marea Britanie se pregăteşte să intre într-o perioadă de 10 zile de doliu, familia regală va face acest lucru timp de 30 de zile, iar gărzile regale vor purta banderole negre pe tunicile lor în acea perioadă.
 
Acest lucru înseamnă că monarhia nu îşi va continua datoriile oficiale, nici măcar în privat. Ba chiar mai mult, va opri toate activităţile statului şi legile nu vor primi aprobarea regală. 
 
Prinţul Philip nu va avea funeralii regale de stat ci o înmormântare ceremonială regală la Windsor, cu procesiune militară, aşa cum şi-a dorit. Prinţul Philip, soţul reginei Elisabeta, a murit vineri, 9 aprilie, la vârsta de 99 de ani, a anunţat Palatul Buckingham.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici