Reuniune urgentă a Consiliului de Securitate ONU pe tema situaţiei din Alep

Consiliul de Securitate al Naţiunilor Unite va organiza marţi seară o reuniune de urgenţă pe tema situaţiei din oraşul sirian Alep, asediat de armata siriană susţinută de Rusia.

627 afișări
Imaginea articolului Reuniune urgentă a Consiliului de Securitate ONU pe tema situaţiei din Alep

Reuniune urgentă a Consiliului de Securitate ONU pe tema situaţiei din Alep (Imagine: Mediafax Arhiva Foto)

Reuniunea, convocată la solicitarea Franţei, este programată la ora 17.00 GMT (19.00, ora României) la sediul Naţiunilor Unite din New York.

Este puţin probabil ca reuniunea să se finalizeze cu vreo decizie crucială, dat fiind că Rusia are drept de veto.

Franţa a solicitat convocarea de urgenţă a Consiliului de Securitate ONU pe tema situaţiei din Siria.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici