Rezultatul testului pentru coronavirus al Angelei Merkel a fost făcut public

Testul pentru coronavirus efectuat în cazul cancelarului german, Angela Merkel, a avut rezultat negativ, a anunţat luni după-amiază Guvernul de la Berlin.

6747 afișări
Imaginea articolului Rezultatul testului pentru coronavirus al Angelei Merkel a fost făcut public

Rezultatul testului pentru coronavirus al Angelei Merkel a fost făcut public

Analiza pentru depistarea Covid-19 efectuată în cazul cancelarului Germaniei, Angela Merkel, a avut rezultat negativ, a comunicat luni după-amiază Steffen Seibert, purtătorul de cuvânt al Guvernului german, citat de revista Der Spiegel.

"Testul actual are un rezultat negativ", a afirmat Steffen Seibert.

"Zilele următoare vor fi efectuate noi teste. Angela Merkel se simte bine", a precizat oficialul guvernamental.

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, s-a plasat duminică în izolare la domiciliu după ce a avut contact cu un medic diagnosticat cu noul coronavirus.

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, a anunţat duminică seară că a decis să se plaseze în izolare în reşedinţa sa. "Viaţa mea s-a schimbat fundamental, comunic doar prin telefon şi prin videoconferinţă", a declarat Angela Merkel, citată de postul N-TV.

Surse citate de presa germană au declarat că Angela Merkel a intrat în contact vineri cu un medic care i-a făcut vaccin pneumococic. Medicul a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus duminică.

Conform publicaţiei Bild, Angela Merkel a fost la cumpărături sâmbătă după-amiază într-un supermarket din centrul Berlinului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici