Ronald Reagan suferea de Alzheimer încă de când era preşedinte

Fiul fostului preşedinte american Ronald Reagan sugerează, într-o nouă carte, că tatăl său suferea de o formă incipientă de Alzheimer încă din perioada în care se afla la Casa Albă, relatează Daily Express, în ediţia electronică de sâmbătă.

200 afișări
Imaginea articolului Ronald Reagan suferea de Alzheimer încă de când era preşedinte

Ronald Reagan suferea de Alzheimer încă de când era preşedinte (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Acesta aminteşte cum tatăl său a rămas fără cuvinte în mod necaracteristic şi părea "tulburat" în timpul dezbaterilor prezidenţiale din 1984. El susţine, de asemenea, că acesta ar fi devenit suspect de Alzheimer în 1986, când survola cunoscutele canioane de la nord de Los Angeles şi nu îşi putea aminti numele lor.

Medicii de la Casa Albă au declarat însă că nu au văzut semne ale bolii în perioada în care Reagan era preşedinte. El a fost diagnosticat în 1994, la cinci ani după ce şi-a încheiat mandatul.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici