Rupert Murdoch prezintă scuze pentru interceptarea convorbirilor de către News of The World

Magnatul Rupert Murdoch prezintă scuze, într-o scrisoare ce va fi publicată sâmbătă în presa britanică, pentru scandalul interceptărilor telefonice în care este implicat fostul tabloid News of The World, informează Sky News.

220 afișări
Imaginea articolului Rupert Murdoch prezintă scuze pentru interceptarea convorbirilor de către News of The World

Rupert Murdoch prezintă scuze pentru interceptarea convorbirilor de către News of The World (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Activitatea News of the World era de a le cere socoteală altora. Dar a eşuat când a trebuit să dea el socoteală", scrie Rupert Murdoch într-un material intitulat "Ne pare rău".

"Ne pare foarte rău pentru neregulile comise. Ne pare rău pentru durerea suferită de persoanele afectate. Regretăm că nu am acţionat mai rapid pentru a rezolva aceste probleme. Sunt conştient că scuzele nu sunt suficiente. În următoarele zile, vom lua măsuri concrete pentru a rezolva aceste probleme şi vom lua măsuri pentru daunele provocate", subliniază Rupert Murdoch.

Vineri dimineaţă, Rebekah Brooks, directorul-general al News International, filiala britanică a News Corporation, a demisionat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici