Rusia şi China vor efectua exerciţii navale comune în cursul anului 2017

Flota rusă a Mării Baltice va efectua, în anul 2017, exerciţii comune cu nave militare chineze, anunţă purtătorul de cuvânt al Comandamentului operaţional, Roman Martov, citat de site-ul agenţiei Tass.

884 afișări
Imaginea articolului Rusia şi China vor efectua exerciţii navale comune în cursul anului 2017

Rusia şi China vor efectua exerciţii navale comune în cursul anului 2017

"Flota Baltică are un program intens de pregătire pentru următorul an care va include exerciţii navale, terestre şi aeriene. În a doua jumătate a anului 2017, Flota Baltică va participa la ample exerciţii cu alte ţări, inclusiv cu China", a precizat Martov.

Anul acesta, nave ale Flotei Baltice au efectuat opt misiuni, în Oceanul Atlantic, în Oceanul Indian, în Marea Caraibelor, în Marea Nordului, Marea Roşie şi Mediterană", a precizat Martov.

"Conform planului preliminar, în anul 2017, nave ale Flotei Baltice vor efectua cel puţin zece misiuni de cursă lungă", a subliniat oficialul rus.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici