Ruşii au instalat sârmă ghimpată pe gardul din spatele ambasadei lor la Washington

Ambasada rusă la Washington a instalat sârmă ghimpată pe gardul din spatele clădirii, susţine Washington Post, în ediţia electronică de miercuri.

1623 afișări
Imaginea articolului Ruşii au instalat sârmă ghimpată pe gardul din spatele ambasadei lor la Washington

Ruşii au instalat sârmă ghimpată pe gardul din spatele ambasadei lor la Washington (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ambasada rusă din Washington are un sediu extrem de bine securizat, înconjurat de un gard înalt de fier pe toate laturile. Dar în spatele ambasadei, ruşii au sporit nivelul de securitate şi anume sârma ghimpată.

Joyce Winslow, care locuieşte la un bloc distanţă, a declarat că în opinia ei sârma ghimpată a fost instalată în ultimele săptămâni.

"Ştim că relaţiile dintre Statele Unite şi Rusia sunt tensionate, dar de ce acum? Ameninţări din partea unor activişti proucraineni? Propagandă pentru ruşii de acasă? Pentru a ţine la distanţă veveriţele? Paranoia?", comentează Washington Post.

Cotidianul susţine că a încercat să obţină o explicaţie din partea ambasadei ruse în legătură cu sârma ghimpată, dar fără succes.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici