Ruşii denigrează şi Premiul Nobel: este complet discreditat

Un consilier al lui Putin a spus despre Premiul Nobel pentru Pace că este „complet discreditat”.

833 afișări
Imaginea articolului Ruşii denigrează şi Premiul Nobel: este complet discreditat

Ruşii denigrează şi Premiile Nobel:

Premiului Nobel pentru Pace a încetat să mai fie „ceva semnificativ” şi este „complet discreditat”. Şeful Consiliului prezidenţial rus pentru dezvoltarea societăţii civile şi a drepturilor omului (HRC), Valery Fadeev, a declarat pentru Tass.

„Premiul Nobel pentru pace a încetat să mai fie, în primul rând, un premiu semnificativ şi, în al doilea rând, a încetat să mai fie un premiu pentru pace. Cu decizia de astăzi, s-a discreditat complet.

Aş dori să subliniez că, în ultimele decenii, acest premiu a fost acordat unor persoane destul de serioase precum Maica Tereza, Comitetul Internaţional al Crucii Roşii, Martin Luther King, Willy Brandt. Acum, i-a fost acordat acestei presupuse organizaţii ucrainene pentru drepturile omului”, a spus Fadeev, referindu-se la organizaţia ucraineană pentru drepturile omului Center for Civil Liberties.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici