Şase turişti străini în India au stat ascunşi timp de aproape o lună, pentru a se izola. Unde i-au găsit poliţiştii

  • Poliţiştii indieni au recuperat şase turişti care locuiau într-o peşteră, în India, de când au fost introduse măsurile restrictive de deplasare pentru a limita răspândirea coronavirusului.
  • Patru bărbaţi şi două femei au decis să se mute într-o peşteră în Rishikesh, în nordul Indiei, după ce au rămas blocaţi în această ţară cu foarte puţini bani.
  • Transportul public aerian, feroviar şi de pe şosele a fost suspendat din 24 martie.
714 afișări
Imaginea articolului Şase turişti străini în India au stat ascunşi timp de aproape o lună, pentru a se izola. Unde i-au găsit poliţiştii

Şase turişti străini în India au stat ascunşi timp de aproape o lună, pentru a se izola. Unde i-au găsit poliţiştii

Cei şase turişti au fost testaţi pentru coronavirus, iar rezultatele au fost negative, iar aceştia au fost transportaţi acum de autorităţi într-un centru privat de carantină.

Turiştii sunt din Ucraina, SUA, Turcia, Franţa şi Nepal şi au venit separat în India, anul trecut. Ei au trăit de atunci în hoteluri mici în Rishikesh, o destinaţie celebră la poalele munţilor Himalaya.

Cei şase au trăit timp de 25 de zile în peşteră până localnicii i-au descoperit şi au anunţat poliţia.

Turistul din Nepal ştia limba hindusă şi i-a ajutat astfel pe ceilalţi să discute cu localnicii când a fost nevoie.

„După ce am primit informaţia am mers şi am verificat peştera şi acolo am găşit 6 turişti străini. Ne-au spus că au decis să se mute în peşteră pentru că au rămas fără bani. Le-am făcut testele medicale şi i-au trimis într-un centru de carantină”, a declarat Rakendra Singh Kathait, poliţişt local.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici