Scotland Yard şi agenţii de informaţii din multe ţări ştiu unde se află Julian Assange

Scotland Yard şi agenţii de informaţii din diverse ţări ştiu unde se află Julian Assage, afirmă un avocat al acestuia, fără a confirma prezenţa în Marea Britanie a fondatorului WikiLeaks.

52 afișări
Imaginea articolului Scotland Yard şi agenţii de informaţii din multe ţări ştiu unde se află Julian Assange

Scotland Yard şi agenţii de informaţii din multe ţări ştiu unde se află Julian Assange (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Scotland Yard ştie unde se află, la fel şi serviciile de informaţii din mai multe ţări", a declarat Mark Stephens, avocatul lui Julian Assange, căutat de poliţia suedeză şi de Interpol într-un caz de viol şi considerat inamicul numărul unu de numeroase guverne nemulţumite de dezvăluirea de către WikiLeaks a numeroase documente diplomatice americane.

Cotidianul Times a dezvăluit joi că Assange s-ar afla în sud-estul Angliei, dar arestarea sa a fost iniţial imposibilă din cauza unui viciu procedural.

Mark Stephens nu a dezvăluit unde se află Assange.

Suedia a anunţat că va emite pe numele fondatorului WikiLeaks, Julian Assange, un nou mandat de arestare ce urmează să completeze actualul mandat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici