Serbia şi România au convenit să intensifice cooperarea la nivelul poliţiei

Vicepremierul şi ministrul de Interne al Serbiei, Nebojsa Stefanovic, s-a întâlnit, luni, la Belgrad cu ambasadorul român în Serbia, Oana-Cristina Popa, iar cele două părţi au convenit să intensifice cooperarea la nivelul poliţiei, relatează site-ul b92.net.

434 afișări
Imaginea articolului Serbia şi România au convenit să intensifice cooperarea la nivelul poliţiei

Serbia şi România au convenit să intensifice cooperarea la nivelul poliţiei

Potrivit guvernului sârb, cei doi oficiali "au apreciat că forţele de poliţie ale celor două ţări cooperează cu succes". În acelaşi timp, Stefanovic şi Popa au convenit asupra îmbunătăţirii acestei cooperări, în special în domeniul instruirii poliţiştilor.

Nebojsa Stefanovic şi Oana-Cristina Popa au subliniat că pregătirea poliţiştilor se va referi la schimbul de experienţă şi la dobândirea de noi cunoştinţe şi abilităţi în lupta împotriva terorismului, a crimei organizate şi a tuturor celorlalte forme de criminalitate.

Vicepremierul sârb şi ambasadorul român au confirmat, de asemenea, o bună cooperare operaţională la nivel internaţional, în cadrul Interpol, precum şi relaţii bune de prietenie între Serbia şi România.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici