Serviciile de informaţii spun că Rusia încearcă să-l ajute pe Bernie Sanders în campania prezidenţială. Democratul refuză orice ajutor din partea lui Putin

  • Oficialii americani i-au spus senatorului Bernie Sanders că Rusia încearcă să-l ajute în campania prezidenţială
  • Informarea vine după ce preşedintele Trump a primit o avertizare similară, scrie USA Today
  • Bernie Sanders a spus că refuză orice presupusă asistenţă din partea lui Vladimir Putin
2982 afișări
Imaginea articolului Serviciile de informaţii spun că Rusia încearcă să-l ajute pe Bernie Sanders în campania prezidenţială. Democratul refuză orice ajutor din partea lui Putin

Sursa foto: Hepta.ro

Bernie Sanders a spus într-un comunicat transmis presei, vineri, că refuză orice presupusă asistenţă din partea preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin.

„Nu mă interesează, sincer, cine vrea Putin să fie preşedinte. Mesajul meu pentru Putin este clar: stai departe de alegerile americane, iar în calitate de preşedinte mă voi asigura că vei face asta", a transmis senatorul democrat.

Donald Trump a denunţat, vineri, acuzaţiile privind planurile Rusiei de a se implica din nou în scrutinul prezidenţial american, catalogând acţiunile opoziţiei democrate drept o "farsă".

„O altă campanie pentru dezinformare a fost lansată de politicienii democraţi din Congres care spun că Rusia mă preferă pe mine faţă de oricare dintre candidaţii democraţi care nu fac nimic şi care, în două săptămâni, nu au fost în stare să numere voturile din Iowa. Farsa numărul 7!", a declarat Donald Trump într-un mesaj postat pe Twitter.

Rusia a iniţiat acţiuni de implicare în campania electorală premergătoare scrutinului prezidenţial programat în Statele Unite în anul 2020 pentru a facilita realegerea în funcţie a preşedintelui Donald Trump, conform unor date semnalate de serviciile secrete unor membri ai Congresului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici