Şofer român care transporta cocaină în valoare de 10 milioane de euro, arestat în Marea Britanie

Un şofer român care transporta brazi de Crăciun din Olanda în Marea Britanie a fost arestat după ce în camion a fost găsit un pachet de cocaină cu valoarea de piaţă de 10 milioane de euro, relatează site-ul de ştiri britanic EADT24.

258 afișări
Imaginea articolului Şofer român care transporta cocaină în valoare de 10 milioane de euro, arestat în Marea Britanie

Şofer român care transporta cocaină în valoare de 10 milioane de euro, arestat în Marea Britanie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Camionul a ajuns în portul britanic Harwich la bordul unui feribot venind din Olanda.

Şoferul român a prezentat documente care arătau că transporta brazi de Crăciun. În cabina şoferului, autorităţile britanice au descoperit 54 de kilograme de cocaină, cu valoarea de piaţă de 8 milioane de lire sterline (10 milioane de euro).

Şoferul român al camionului, Filip A. T., în vârstă de 27 de ani, a fost arestat sub acuzaţia de trafic de droguri din Clasa A.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici