Soţia lui Bashar al-Assad este însărcinată cu al patrulea copil

Soţia preşedintelui sirian Bashar al-Assad, Asma, este însărcinată cu al patrulea copil, afirmă surse citate de ziarul libanez Al-Akbar, sugerând că liderul sirian este încrezător în legătură cu şansele de a învinge rebeliunea care durează de doi ani.

1528 afișări
Imaginea articolului Soţia lui Bashar al-Assad este însărcinată cu al patrulea copil

Asma al-Assad (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sursele citate de ziarul cu sediul la Beirut sunt "vizitatori arabi" care s-au deplasat la Damasc şi care, de asemenea, l-au auzit pe Bashar al-Assad spunând că a câştigat principalele lupte în conflictul cu insurgenţii.

Informaţia nu a putut fi confirmată de regimul de la Damasc, nici de părinţii Asmei al-Assad, care locuiesc la Londra. Zvonurile privind o nouă sarcină circulă de câteva luni.

"Pe plan personal, Bashar al-Assad pare foarte liniştit şi deţine controlul. Această situaţie evidenţiază nivelul său de încredere", notează al-Akhbar.

Asma al-Assad, în vârstă de 37 de ani, nu a mai fost văzută în public din martie 2012. Născută la Londra într-o familie siriană, Asma a studiat informatică şi a lucrat scurt timp în sistemul bancar înainte de a se căsători cu Bashar al-Assad în anul 2000. Cei doi au deja trei copii - Hafez, Zein şi Karim, de 11, 9 şi 8 ani.

Siria se confruntă de aproape doi ani cu revolte reprimate violent de regimul Bashar al-Assad şi cu un conflict militar între serviciile de securitate şi forţele opoziţiei. Violenţele s-au soldat până acum, conform unei estimări a Naţiunilor Unite, cu aproximativ 60.000 de morţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici