Stare de asediu la Kiev. Măsura este în vigoare până vineri

La Kiev a fost instituită stare de asediu pe timp de noapte pentru a proteja populaţia de „acţiunile provocatoare" ale Rusiei, anunţă autorităţile ucrainene.

6480 afișări
Imaginea articolului Stare de asediu la Kiev. Măsura este în vigoare până vineri

Stare de asediu la Kiev. Măsura este în vigoare până vineri

Starea de asediu pe timp de noapte este în vigoare la Kiev pe parcursul acestei săptămâni, începând de luni până vineri. Măsura a fost luată din cauza „acţiunilor provocatoare" ale Rusiei, a explicat Oleksandr Pavliuk, şeful Administraţiei militare regionale din Kiev, într-o postare pe Telegram.

Starea de asediu ţine de la 22.00 până la 5.00, ora locală.

„Vă reamintim că în timpul stingerii este interzis să vă aflaţi pe stradă şi în alte locuri publice, să vă deplasaţi cu mijloacele de transport sau pe jos", a spus Pavliuk.

Cei care sunt implicaţi în lucrări de infrastructură critică şi care au un permis special şi un act de identitate sunt scutiţi, a precizat el.

În timpul legii marţiale, este important să se respecte cerinţele şi deciziile care sunt puse în aplicare pe teren. Astfel de măsuri ajută la protejarea populaţiei de acţiunile provocatoare ale inamicului", a adăugat Pavliuk.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici