Steven Woolfe, europarlamentarul britanic implicat într-o altercaţie cu un coleg şi favorit la conducerea UKIP, şi-a dat demisia din partid

Europarlamentarul britanic Steven Woolfe, care în urma cu mai multe săptămâni a fost implicat într-o altercaţie cu un coleg, şi-a dat luni demisia din partidul UKIP, susţinând că formaţiunea este imposibil de gestionat fără conducerea lui Nigel Farage, relatează BBC News online.

315 afișări
Imaginea articolului Steven Woolfe, europarlamentarul britanic implicat într-o altercaţie cu un coleg şi favorit la conducerea UKIP, şi-a dat demisia din partid

Steven Woolfe, europarlamentarul britanic implicat într-o altercaţie cu un coleg şi favorit la conducerea UKIP, şi-a dat demisia din partid

Europarlamentarul, care era considerat favorit la câştigarea şefiei formaţiunii eurofobe, a declarat că este "ceva putred" în partid, iar diviziunile din sânul UKIP au dus la aparţia de tabere adverse în interiorul partidului.

Steven Woolfe a mai declarat că în opinia sa, "UKIP este neguvernabil fără Nigel Farage pentru a-l conduce şi fără cauza referendumului pentru a-l uni".

Steven Woolfe, a căzut inconştient după ce s-a bătut cu un coleg din cadrul formaţiunii radicale Partidul Independenţei Marii Britanii (UKIP) la o reuniune desfăşurată la sediul Parlamentului European. El a fost internat mai multe zile în spital.

Noul lider al formaţiunii, ce o va înlocui pe Diana James, care a demisionat la doar câteva zile după preluarea şefiei UKIP, urmează să fie anunţat pe data de 28 noiembrie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici