Thailanda raportează 122 de cazuri noi de coronavirus, 721 de cazuri în total

Thailanda a înregistrat 122 de noi cazuri de coronavirus, ridicând numărul total al infecţiilor la 721, a declarat luni într-o conferinţă de presă un purtător de cuvânt al Mnisterului Sănătăţii, potrivit Reuters.

173 afișări
Imaginea articolului Thailanda raportează 122 de cazuri noi de coronavirus, 721 de cazuri în total

Thailanda raportează 122 de cazuri noi de coronavirus, 721 de cazuri în total

Noile cazuri includ 20 de pacienţi care auu avut contact cu cazurile anterioare, 10 noi cazuri de persoane venite dn străinătate şi 92 de cazuri care au fost testate pozitiv şi unde se fac anchete cu privire la modul în care au contractat boala, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii Publice, Taweesin Wisanuyothin.

Thailanda a înregistrat un deces de la apariţia epidemiei, iar 52 de pacienţi şi-au revenit şi au plecat acasă, în timp ce 668 sunt încă trataţi în spitale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici