TRAGEDIA AVIATICĂ din Ucraina: "Dacă va dispărea, iată cum arată", scrie un olandez înainte de decolare despre avionul prăbuşit - FOTO

Un olandez a făcut o fotografie cu avionul care urma să îl ducă de la Amsterdam la Kuala Lumpur chiar înainte de decolare şi a publicat-o pe Facebook alături de comentariul: "Dacă va dispărea, iată cum arată".

8314 afișări
Imaginea articolului TRAGEDIA AVIATICĂ din Ucraina: "Dacă va dispărea, iată cum arată", scrie un olandez înainte de decolare despre avionul prăbuşit - FOTO

TRAGEDIA AVIATICĂ din Ucraina: "Dacă va dispărea, iată cum arată", scrie un olandez înainte de decolare despre avionul prăbuşit (Imagine: Facebook)

Ironizând clar dispariţia, în martie, a unui zbor al Malaysia Airlines în Oceanul Indian, Cor Pan nu bănuia destinul nefast al avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines.

Fotografia a fost făcută de la câţiva metri de avion, probabil de pe pista aeroportului Amsterdam-Schiphol. Imaginea poartă, de asemenea, menţiunea "în apropierea Schiphol".

Totuşi, nimic nu arată cu certitudine că persoana respectivă a urcat la bordul avionului sau că avionul ce apare în fotografie este cel care s-a prăbuşit în estul Ucrainei.

Numeroase comentarii lăsate de contactele sale pe Facebook par totuşi să considere ca sigură prezenţa lui Cor şi a parteneri sale Neetje la bordul avionului. Peste 200 de comentarii în total au fost publicate la fotografie, care a fost distribuită de peste 7.500 de ori.

"Nu poate fi adevărat!", scrie Alicia de Boer. "Este o adevărată dramă", susţine la rândul său Andre Veerman în timp ce Petra Bleeker publică o fotografie cu Cor şi partenera sa Neeltje, cu un trandafir alb, un indiciu al decesului.

"Un cuplu atât de frumos căruia i-a fost luată viaţa, vă doresc tot binele acolo unde sunteţi", afirmă Peter Bootsman.

Afirmând că locuieşte în Volendam, la circa 15 kilometri nord de Amsterdam, Cor a publicat cu câteva zile înainte fotografii cu plaje idilice însoţite de comentariul: "încă puţin de aşteptat ...".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici