Transportul public din Kiev a fost restricţionat din cauza pandemiei de coronavirus

Primarul oraşului Kiev, Vitali Klitschko, fost campion WBC la categoria supergrea, a restricţionat transportul public din oraş. Măsura intră în vigoare luni şi face parte dintr-un set de măsuri dure în lupta împotriva coronavirusului.

309 afișări
Imaginea articolului Transportul public din Kiev a fost restricţionat din cauza pandemiei de coronavirus

Sursa foto: Profimedia

Vitali Klitschko încearcă din răsputeri să oprească răspândirea noului coronavirus. Fostul campion WBC a adoptat măsuri agresive pentru a proteja capitala Ucrainei în lupta împotriva Covid-19.

Începând de luni, transportul public din Kiev va fi disponibil doar pentru personalul medical, pompieri, poliţişti, angajaţii serviciilor de utilităţi, personalul farmaciilor şi cel al magazinelor alimentare.

„Având în vedere răspândirea rapidă a coronavirusului, va trebui să adoptăm măsuri eficiente pentru a limita contactul social din oraşul nostru. Din acest motiv, începând de luni transportul public al capitalei va fi disponibil doar pentru personalul medical, pompieri, poliţişti, angajaţii serviciilor de utilităţi, personalul farmaciilor şi cel al magazinelor alimentare”, a spus Vitali Klitschko.

Aceasta nu este singura măsură adoptată de Klitschko. Acesta a închis şcolile şi toate magazinele cu excepţia celor alimentare, farmaciilor, staţiilor de alimentare şi băncilor.

În Ucraina au fost confirmate 47 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus.

Vitali Klitschko s-a retras din lumea boxului cu un record de 45-2 şi 41 de knockout-uri. Ultima apariţie în ring a avut-o în luna septembrie a anului 2012, când l-a învins pe Manuel Charr, reuşind să îşi păstreze titlul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici