Trump jr. precizează că tatăl său nu a ştiut de întâlnirea sa cu avocatul rus

Donald Trump Jr., fiul cel mare al preşedintelui american, a recunoscut că în iunie 2016, în perioada campaniei prezidenţiale, a participat la o întâlnire cu un avocat rus ce avea legături cu Kremlinul, însă a precizat că tatăl său nu a ştiut de această întâlnire, informează ABC News.

556 afișări
Imaginea articolului Trump jr. precizează că tatăl său nu a ştiut de întâlnirea sa cu avocatul rus

Trump jr. precizează că tatăl său nu a ştiut de întâlnirea sa cu avocatul rus

Trump jr. a afirmat că s-a întâlnit cu un avocat rus ce avea legături cu Kremlinul la câteva zile după ce tatăl său a obţinut nominalizarea Republicanilor pentru funcţia de preşedinte al SUA. El a participat la această întâlnire pentru că i s-au promis informaţii compromiţătoare despre Hillary Clinton menite să îl ajute pe candidatul Donald Trump. Duminică, fiul cel mare al lui Trump, a precizat că tatăl său nu a ştiut de această întâlnire.

”Afirmaţiile avocatului rus erau vagi, ambigue şi lipsite de sens. Nu au fost furnizate informaţii folositoare. Devenise foarte repede clar că ea nu avea nicio informaţie importantă. Tatăl meu nu a ştiut de această întâlnire”, a afirmat Trump Jr..

Trump Jr. a confirmat, sâmbătă, participarea sa ”la o scurtă întrevedere introductivă”, la care, la solicitarea sa au luat parte de asemenea şi ginerele preşedintelui, Jared Kushner, dar şi Paul Manafort, fostul şef al echipei de campanie a lui Donald Trump.

”Am fost rugat să particip la întâlnire de către o cunoştinţă, dar nu mi s-a spus în prealabil numele persoanei pe care o voi întâlni”, a adăugat acesta.

”Am discutat înainte de toate despre un program de adopţie a copiilor ruşi care era în funcţiune şi extrem de popular în rândul familiilor amricane cu ani în urmă şi a fost încheiat de Guvernul rus, dar nu era o chestiune de campanie şi nu a avut niciun rezultat”, a declarat fiul cel mare al lui Donald Trump.

Întrevederea dintre avocatul rus Natalia Veselnitskaya şi cei trei apropiaţi ai lui Trump a fost făcută publică la o zi după ce preşedintele american s-a întâlnit pentru prima dată în Germania cu omologul său rus. Întâlnirea ar fi avut loc la Trump Tower.

”Întâlnirea a durat între 20 şi 30 de minute. Ulterior, cunoştinţa care a organizat-o mi-a cerut scuze pentru că mi-a irosit timpul”, a adăugat Trump jr..

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici