Trump l-a prezentat la Casa Albă pe Conan, câinele care a ajutat la prinderea lui Abu Bakr al-Baghdadi. FOTO şi VIDEO

Preşedintele american Donald Trump l-a prezentat la Casa Albă pe Conan, câinele care a participat la operaţiunea care a dus la uciderea liderului organizaţiei teroriste Stat Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, relatează CNN.

929 afișări
Imaginea articolului Trump l-a prezentat la Casa Albă pe Conan, câinele care a ajutat la prinderea lui Abu Bakr al-Baghdadi. FOTO şi VIDEO

Twitter/Mike Pence

Liderul de la Casa Albă a informat că Conan, pe care l-a numit "un erou american", a primit o medalie şi o placă.

"Conan a fost foarte rău rănit..au crezut că nu o să îşi revină, însă şi-a revenit rapid şi a mai participat de atunci la operaţiuni foarte importante", a declarat Donald Trump.

Preşedintele american a sugerat că acesta ar putea ataca reporterii care pun întrebări.

"E antrenat să atace când deschide cineva gura. Trebuie să fiţi foarte, foarte atenţi", a avertizat acesta.

Conan, care face parte din trupele americane, ar fi fost trimis să investigheze un tunel după ce Baghdadi ar fi intrat acolo purtând o vestă sinucigaşă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici