Un al doilea copil a murit după ce un Land Rover a intrat într-o şcoală din sud-vestul Londrei

Un al doilea copil, în vârstă de 8 ani, a murit după ce un Land Rover a intrat într-o şcoală din sud-vestul Londrei.

528 afișări
Imaginea articolului Un al doilea copil a murit după ce un Land Rover a intrat într-o şcoală din sud-vestul Londrei

Un al doilea copil a murit după ce un Land Rover a intrat într-o şcoală din sud-vestul Londrei

Potrivit Poliţiei, este vorba despre Nuria Sajjad, în vârstă de 8 ani.

Mai multe persoane au fost rănite joi, după ce o maşină a ieşit de pe şosea şi a intrat în clădirea The Study Prep School din Wimbledon. Moartea unei alte fetiţe, Selena Lau, în vârstă de 8 ani, a fost confirmată mai târziu în aceeaşi zi.

Familia Nuriei a anunţat: "Cu profundă tristeţe anunţăm decesul iubitei noastre Nuria, duminică, 9 iulie 2023. Nuria a fost lumina vieţii noastre. Ea a întruchipat bucuria, bunătatea şi generozitatea şi era iubită de toţi cei din jurul ei”.

Sadiq Khan, primarul Londrei, a scris pe Twitter: "Inima mea este alături de familia fetiţei de opt ani Nuria Sajjad şi de toţi cei afectaţi de acest incident tragic".

În urma accidentului, în total, 16 persoane au fost tratate la faţa locului şi 10, inclusiv o fetiţă de şapte luni, au fost transportate la spital.

O femeie în vârstă de 40 de ani rămâne în spital în stare gravă, în timp ce alte persoane au fost tratate pentru răni care nu le pun viaţa în pericol.

Poliţia a declarat că adulţii răniţi erau părinţi sau îngrijitori şi nu angajaţi ai şcolii.

Şoferul maşinii, o femeie de 46 de ani din Wimbledon, a fost reţinut la faţa locului sub suspiciunea de a fi provocat moartea prin conducere periculoasă, apoi eliberat pe cauţiune până la o dată la sfârşitul lunii iulie, în aşteptarea unor investigaţii suplimentare.

Incidentul nu este tratat ca fiind legat de terorism, conform The Guardian.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
şcoală,
copil,
deces

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici