Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit la aterizare, în Colorado

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit la aterizare, duminică, pe aeroportul din Aspen, o staţiune de schi din Colorado, în nord-vestul Statelor Unite, au anunţat surse din cadrul Administraţiei Aviaţiei Federale (FAA) şi serviciilor şerifului local.

100 afișări
Imaginea articolului Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit la aterizare, în Colorado

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit la aterizare, în Colorado (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"A avut loc un accident la Aspen. Avionul este, se pare, un Bombardier Challenger 600 carea venea de la Tucson (Arizona). El s-a prăbuşit în momentul în care încerca să aterizeze", a declarat pentru AFP Allen Kenitzer, un purtător de cuvânt al FAA.

Potrivit postului de televiziune ABC, la bordul acestui avion de mici dimensiuni se aflau trei persoane. Una dintre ele a murit, iar celelalte două au fost rănite, dintre care una se află în stare gravă.

Accidentul a avut loc la ora locală 12.23 (21.23, ora României), potrivit serviciilor şerifului comitatului Pitkin.

Fotografii cu aparatul de zbor în flăcări au fost postate imediat de martori pe Twitter.

"Accident de avion oribil aici, pe aeroportul din Aspen. A luat foc în timp ce ateriza. Cred că este un avion privat", a comentat pe Twitter actorul de comedie Kevin Nealon, martor la accident.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici