Un avion s-a prăbuşit în largul Indoneziei: "Martorii au auzit o explozie. Au fost găsite cadavre şi scaune plutind pe mare"

Un avion al poliţiei indoneziene care are la bord 15 persoane a dispărut sâmbătă în zona Strâmtorii Singapore. Surse militare, citate de presa indoneziană, afirmă că aeronava s-a prăbuşit.

11889 afișări
Imaginea articolului Un avion s-a prăbuşit în largul Indoneziei: "Martorii au auzit o explozie. Au fost găsite cadavre şi scaune plutind pe mare"

Un avion s-a prăbuşit în largul Indoneziei: "Martorii au auzit o explozie. Au fost găsite cadavre şi scaune plutind pe mare" (Imagine AFP/ Mediafax Foto)


Avionul poliţiei dispărut sâmbătă în largul Indoneziei s-a prăbuşit în mare, afirmă surse militare citate de presa indoneziană.

"Am găsit fragmente ale avionului", a comunicat Agenţia indoneziană pentru căutare şi salvare (BASARNAS).

"Martorii au auzit o explozie înainte de prăbuşirea avionului. Au fost găsite cadavre şi scaune plutind pe mare", a declarat amiralul S.Irawan, comandantul Bazei navale Tanjung Pinang, citat de cotidianul The Jakarta Post.

Avionul poliţiei indoneziene, care avea la bord între 12 şi 15 persoane, decolase de pe aeroportul Pangkal Pinang, situat pe Insula Bangka, dar a dispărut în apropierea Insulei Batam.

Aparatul de zbor s-a prăbuşit cel mai probabil în Strâmtoarea Singapore, în largul insulelor Mensanak, Sebangka şi Gentar.

Potrivit presei indoneziene, la bordul aeronavei de tip M28 Skytruck erau 13 persoane - trei piloţi, doi mecanici de zbor şi opt pasageri, angajaţi ai poliţiei.

 

Nu există detalii despre circumastanţele producerii accidentului.

Numeroase echipe de salvare au fost mobilizate la locul dezastrului aviatic. Până în momentul de faţă nu au fost găsiţi supravieţuitori.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici