Un deputat comunist rus îi cere lui Putin să pună capăt războiului din Ucraina

Un deputat al Partidului Comunist din Rusia i-a cerut lui Vladimir Putin să pună capăt războiului şi să retragă forţele armate din Ucraina, relatează Sky News.

1183 afișări
Imaginea articolului Un deputat comunist rus îi cere lui Putin să pună capăt războiului din Ucraina

Un deputat comunist rus îi cere lui Putin să pună capăt războiului din Ucraina

Într-o rară manifestare de opoziţie faţă de războiul din Ucraina, Leonid Vasyukevici a declarat vineri: "Înţelegem că, dacă ţara noastră nu opreşte operaţiunea militară, vom avea mai mulţi orfani în ţară".

El a vorbit în cadrul unei reuniuni a Adunării legislative regionale Primorsk din portul Vladivostok.

Adresându-şi comentariile preşedintelui rus, discursul său a fost prezentat într-o înregistrare video postată pe un canal Telegram.

Un alt deputat a urmat pentru a susţine punctul de vedere al lui Vasyukevici, însă, ulterior, preşedintele adunării legislative a emis o declaraţie în care a calificat comentariile drept o "provocare politică" care nu este susţinută de majoritatea legislatorilor.

La începutul acestei luni, un diplomat rus cu sediul la Geneva a demisionat, spunând că îi este "ruşine" de război. Rusia a impus sancţiuni severe pentru contestarea publică a naraţiunii Kremlinului cu privire la operaţiunea militară din Ucraina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici