Un deţinut care a petrecut ultimii 44 de ani în închisoare a murit de coronavirus chiar înainte să fie eliberat

  • După ce a petrecut zeci de ani la închisoare un deţinut a decedat din cauza noului coronavirus
  • Centrul de corecţie a vrut să-l elibereze la începutul anului
  • Deţinutul a refuzat eliberarea pe motiv că nu vrea să fie supravegheat
1680 afișări
Imaginea articolului Un deţinut care a petrecut ultimii 44 de ani în închisoare a murit de coronavirus chiar înainte să fie eliberat

Coronavirus. Victime după gratii. Un deţinut din Michigan a decedat înainte de eliberare

Un deţinut din statul american Michigan care a petrecut ultimii 44 de ani după gratii a decedat în penitenciar cu câteva săptămâni înainte de a fi eliberat. Acesta nu a prezentat simptome şi nimeni nu a ştiut că suferă de Covid-19. Cadrele medicale ale penitenciarului au făcut verificări în fiecare celulă anterior decesului acestuia.

William Garrison avea 60 de ani şi a fost condamnat pentru ucidere de gradul I şi jaf armat în 1976, la vârsta de 16 ani.
 
Comisia pentru eliberare a penitenciarului a vrut să-i ofere libertatea mai repede, însă deţinutul a refuzat. Motivul ar fi îndeplinirea cuantumului maxim de sentinţă pentru a nu fi supravegheat imediat după eliberare.
 
Odată cu răspândirea epidemiei de coronavirus, acesta ar mai fi primit o şansă de a ieşi. Fiind într-o categorie de risc din cauza vârstei acesta a acceptat, dar a murit la câteva zile distanţă.
 
Acesta a fost testat pozitiv cu Covid-19 după deces, relatează CNN.

Sursa foto: profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici