Un palestinian care a încercat să înjunghie militari israelieni a fost împuşcat mortal

Un palestinian înarmat cu un cuţit şi care a încercat să înjunghie militari israelieni fost împuşcat mortal în cursul unei descinderi într-o tabără de refugiaţi din Cisiordania, au aununţat autorităţile militare, potrivit The Associated Press.

287 afișări
Imaginea articolului Un palestinian care a încercat să înjunghie militari israelieni a fost împuşcat mortal

Un palestinian care a încercat să înjunghie militari israelieni a fost împuşcat mortal (Imagine: Mediafax Arhiva Foto)

Un palestinian înarmat cu un cuţit a încercat să atace trupele israeliene care efectuau un raid în tabăra de refugiaţi Fara din Cisiordania. Militarii au deschis focul după ce palestinianul a refuzat să se oprească.

Potrivit palestinienilor, presupusul atacator, identificat drept Mohammed al-Salhi, în vârstă de 32 de ani, ar fi fost împuşcat mortal în locuinţa sa.

Acest incident are loc la doar două zile după atacul cu camion comis de un palestinian la Ierusalim şi care s-a soldat cu decesul a patru militari israelieni.

Din septembrie 2015 şi până astăzi, 40 de israelieni şi doi cetăţeni americani au fost ucişi de atacatori palestinieni, în cele mai multe cazuri fiind vorba de îngunghieri. În acelaşi timp, 231 de palestinieni, cei mai mulţi dintre ei implicaţi în atacuri, au fost împuşcaţi de militari israelieni.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici