Un şerif adjunct din SUA a fost împuşcat mortal cu propria armă de un suspect pe care îl păzea

Un şerif adjunct a fost împuşcat mortal, duminică, la un spital din statul american Minnesota, după ce suspectul pe care îl păzea i-a luat arma şi a deschis focul, relatează CNN.

298 afișări
Imaginea articolului Un şerif adjunct din SUA a fost împuşcat mortal cu propria armă de un suspect pe care îl păzea

Şerif adjunct din SUA, împuşcat mortal cu propria armă, de un suspect pe care îl păzea

Şeriful adjunct Steven Sandberg, în vârstă de 60 de ani, din comitatul Aitkin, a murit în urma unei altercaţii la spitalul din oraşul St. Cloud, au precizat oficialii locali, într-un comunicat.

Bărbatul pe care îl păzea, Danny Hammond, în vârstă de 50 de ani, primise îngrijiri medicale la spitalul St. Cloud, după o dispută domestică, potrivit postului WCCO, afiliat CNN.

Suspectul "a preluat controlul asupra armei lui Sandberg şi l-a împuşcat", au precizat autorităţile din Minnesota.

Hammond a murit ulterior la spital, după ce un paznic a folosit un pistol cu electroşocuri Taser împotriva sa.

Sandberg a lucrat 24 de ani în cadrul Biroului şerifului, era căsătorit şi avea o fiică, a declarat şeriful comitatului Aitkin, Scott Turner.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici