VIDEO | Busculadă în Mumbai. Cel puţin 21 de persoane au murit, după ce oamenii s-au grăbit să părăsească o gară aglomerată

Cel puţin 21 de oameni au murit şi peste 30 de persoane au fost rănite în urma unei busculade creată pe un pod din gara Ephinstone din Mumbai, India, relatează The Independent.

1016 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Busculadă în Mumbai. Cel puţin 21 de persoane au murit, după ce oamenii s-au grăbit să părăsească o gară aglomerată

Cel puţin 15 oameni au murit în urma unei busculade din Mumbai

Poliţia locală a confirmat numărul deceselor şi a precizat că îmbulzeala a fost generată de un zvon conform căruia un pasaj pietonal s-a prăbuşit, iar în rândul oamenilor s-a instaurat panica în încercarea de a părăsi zona.

Anil Saxena, purtătorul de cuvânt al gării Ephinstone, a afirmat că podul pe care a avut loc busculada era foarte aglomerat de oamenii care au încercat să se adăpostească de ploile masive, ei încercând să părăsească zona în acelaşi timp. Saxena a adăugat că a fost demarată o anchetă.

Busculadele de acest gen sunt destul de frecvente în India, ţinând cont de nivelul mare de aglomeraţie din centrele urbane şi de precarele măsuri de siguranţă şi de control al mulţimilor.


Incidentul, ce a avut loc vineri la staţia Elphinstone, a fost generat de aglomeraţia excesivă din staţie, dar şi de ploile abundende. Potrivit Poliţiei locale, îmbulzeala a fost generată de un zvon conform căruia un pasaj pietonal s-a prăbuşit asupra unor trecători. Acest zvon a creat panică, iar oamenii s-au grăbit să părăsească zona.

Persoanele rănite au fost transportate de urgenţă la un spital din apropiere.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici