VIDEO: O femeie a fiert pietre pentru copiii ei, în speranţa că vor adormi în timp ce aşteptau să mănânce

  • O femeie din Kenya a fost filmată când le gătea pietre celor opt copii ai săi, în speranţa că micuţii vor adormi aşteptând mâncarea
  • Văduvă, femeia lucra ca spălătoreasă, dar din cauza pandemiei nu mai are de lucru
  • Cazul a fost descoperit de o vecină a femeii, care a anunţat apoi presa
4339 afișări
Imaginea articolului VIDEO: O femeie a fiert pietre pentru copiii ei, în speranţa că vor adormi în timp ce aşteptau să mănânce

Sursa foto: Twitter @ntvkenya

Peninah Bahati Kitsao, care locuieşte în Mombasa, a pus pietre la fiert, prefăcându-se că găteşte, în speranţa că, aşteptând mâncarea, copiii ei înfometaţi vor adormi, scrie BBC.

Cazul a fost descoperit de o vecină a femeii, Prisca Momanyi, care-i auzise pe copii plângând şi a anunţat apoi presa.

După ce a fost intervievată de NTV Kenya, văduva a primit bani şi mâncare de la oameni. 

Peninah Bahati Kitsao, care locuieşte într-o casă cu două dormitoare fără apă sau electricitate, a descris generozitatea oamenilor ca pe un „miracol". „Nu am crezut că oamenii pot fi atât de iubitori”, a spus femeia.

Copiii ei, înfometaţi, nu s-au lăsat înşelaţi de tentativa mamei lor de a-i păcăli, ci i-au spus femeii că ştiu că se preface.

Femeia a rămas văduvă anul trecut, când soţul ei a fost ucis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici