Vietnamul cere măsuri dure împotriva traficanţilor de persoane, după cazul celor 39 de cadavre găsite într-un camion din Marea Britanie

Guvernul de la Hanoi a condamnat în termeni vehemenţi acţiunile de trafic de persoane şi a cerut pedepsirea liderilor reţelelor de profil, după ce autorităţile britanice au confirmat că cei 39 de imigranţi găsiţi morţi într-un camion sunt cetăţeni vietnamezi, relatează agenţia Reuters.

324 afișări
Imaginea articolului Vietnamul cere măsuri dure împotriva traficanţilor de persoane, după cazul celor 39 de cadavre găsite într-un camion din Marea Britanie

Vietnamul cere măsuri dure împotriva traficanţilor de persoane, după cazul

„Ambasada vietnameză din Marea Britanie a fost informată de poliţia din Essex că există cetăţeni vietnamezi, neidentificaţi, printre cele 39 de victime găsite într-un camion", a declarat Le Thi Thu Hang, purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe de la Hanoi.

„Vietnamul condamnă vehement traficul de persoane, care constituie o infracţiune gravă; traficanţii trebuie sancţionaţi dur", a precizat oficialul vietnamez.

Poliţia britanică a confirmat vineri că toţi cei 39 de imigranţi găsiţi morţi pe 23 octombrie într-un camion, în regiunea Essex, sunt cetăţeni vietnamezi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici