Vladimir Putin a sosit la Palatul Elysée, pentru o întâlnire cu François Hollande pe tema Ucrainei

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a sosit joi seara la Palatul Elysée, pentru a lua cina cu omologul său francez, François Hollande, urmând să discute despre criza din Ucraina, potrivit unor imagini difuzate de televiziunea franceză.

705 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin a sosit la Palatul Elysée, pentru o întâlnire cu François Hollande pe tema Ucrainei

Vladimir Putin (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Putin, care se află în Franţa cu ocazia ceremoniilor marcând Debarcarea în Normandia, a fost primit pe treptele palatului prezidenţial cu o strângere de mână de către Hollande şi alţi doi oficiali.

Anterior, preşedintele Rusiei s-a întâlnit cu premierul britanic, David Cameron, într-un salon privat al Aeroportului Charles-de-Gaulle din Paris.

La rândul său, Hollande, înainte de întâlnirea cu Putin, a participat la un dineu cu preşedintele american, Barack Obama, care a avertizat că Rusia are la dispoziţie cel mult patru săptămâni pentru stabilizarea situaţiei din Ucraina, în caz contrar urmând să fie aplicate noi sancţiuni.

"Domnul Vladimir Putin are posibilitatea de a reveni pe drumul drept al legislaţiei internaţionale", a declarat Obama, adăugând "vom vedea ce va face domnul Putin în două, trei, patru săptămâni".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici