Vladimir Putin cere o coaliţie internaţională împotriva terorismului şi extremismului

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a făcut apel vineri la înfiinţarea unei coaliţii internaţionale împotriva terorismului şi extremismului, afirmând că a discutat cu omologul său american, Barack Obama, pe această temă, relatează Reuters în pagina electronică.

1498 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin cere o coaliţie internaţională împotriva terorismului şi extremismului

Vladimir Putin cere o coaliţie internaţională împotriva terorismului şi extremismului (Imagine: Hepta/Mediafax Foto)

Putina declarat presei, cu ocazia Forumului Economic Estic, că a discutat de asemenea despre o astfel de coaliţie cu liderii din Turcia, Arabia Saudită, Iordania şi alte ţări.

"Chiar vrem să creăm un fel de coaliţie internaţională pentru a lupta împotriva terorismului şi extremismului", a precizat preşedintele rus. "În acest sens, avem consultaţii cu partenerii noştri americani. Eu, personal, am discutat acest subiect cu preşedintele SUA, Barack Obama", a adăugat Putin.

Pe de altă parte, Putin a mai declarat că actuala criză a refugiaţilor din Europa era preconizată.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici