Vladimir Putin estimează că Rusia va stabili relaţii normale cu Occidentul

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat vineri că se aşteaptă ca politica de sancţiuni a Occidentului împotriva Rusiei să se încheie, pentru ca Moscova să aibă relaţii normale cu celelalte state, relatează site-ul agenţiei Tass.

1299 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin estimează că Rusia va stabili relaţii normale cu Occidentul

Vladimir Putin estimează că Rusia va stabili relaţii normale cu Occidentul

"Cred că în curând se vor plictisi de acest lucru, cei care se ocupă cu astfel de lucruri (n.a. - sancţiunile). Cred că vom stabili relaţii normale cu Occidentul, cumva. Aparent, provocarea sancţiunilor nu este temporară şi probabil va dura o anumită perioadă. Dar sper că bunul simţ va prevala şi că ne vom mişca în direcţia cea bună alături de toţi partenerii noştri, în interesul economiei mondiale", a spus Putin, în cadrul unui congres al Uniunii Ruse a Industrialiştilor şi Antreprenorilor.

Preşedintele rus a atras atenţia că Rusia intră într-o perioadă complexă, dramatică şi importantă a dezvoltării sale.

"Este vorba despre eforturi de afaceri care vor stabili în mare măsură cât de mult succes vom avea şi ce rezultate vom obţine. Suntem conştienţi de restricţiile externe. Nu voi vorbi despre ele în detaliu. Voi spune doar că poziţia noastră este binecunoscută: politica restricţiilor artificiale în relaţiile de afaceri internaţionale este un impas care provoacă pierderi directe pentru toţi, inclusiv pentru iniţiatorii acestei politici", a mai spus Vladimir Putin.

Liderul de la Moscova consideră că discuţiile cu partenerii străini nu ar trebui să vizeze doar sancţiunile, ci şi "noul val tehnologic care schimbă fundamental peisajul economiei mondiale".

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici