Zeci de oficiali de rang înalt ai Administraţiei de la Washington, demişi în mandatul lui Trump

Douăzeci şi şase de oficiali de rang înalt din cadrul Administraţiei de la Washington au fost nevoiţi să se retragă din funcţii ori au fost demişi de la începerea mandatului preşedintelui Donald Trump, informează cotidianul francez Le Monde.

172 afișări
Imaginea articolului Zeci de oficiali de rang înalt ai Administraţiei de la Washington, demişi în mandatul lui Trump

Zeci de oficiali de rang înalt ai Administraţiei de la Washington, demişi în mandatul lui Trump

Până în momentul de faţă, din Administraţia Donald Trump s-au retras 26 de persoane - doi şefi ai departamentelor guvernamentale, 17 oficiali de la Casa Albă şi şapte membri ai agenţiilor federale.

Secretarul Sănătăţii, Tom Price, a fost demis în septembrie 2017, fiind înlocuit cu Alex Azar.

Secretarul de Stat, Rex Tillerson, a fost destituit de Donald Trump pe 13 martie 2018, fiind înlocuit cu directorul CIA, Mike Pompeo.

Printre oficialii care au demisionat ori au fost demişi de la Preşedinţie se numără Michael Flynn, consilier prezidenţial pentru Siguranţa Naţională, purtătorii de cuvânt Sean Spicer şi Michael Short, şeful de Cabinet Reince Priebus şi Anthony Scaramucci, director de comunicare.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici