Zidul pe care Trump vrea să îl construiască la frontiera cu Mexicul va avea înălţimea de aproape 10 metri

Administraţia Donald Trump intenţionează să construiască un zid cu înălţimea de aproape zece metri la frontiera cu Mexicul, arată documente oficiale obţinute de agenţia Associated Press.

2189 afișări
Imaginea articolului Zidul pe care Trump vrea să îl construiască la frontiera cu Mexicul va avea înălţimea de aproape 10 metri

Zidul pe care Trump vrea să îl construiască la frontiera cu Mexicul va avea înălţimea de aproape 10m

Potrivit unor documente ale Serviciului pentru Protecţia Frontierei şi Vămi, zidul ar urma să aibă înălţimea de 30 de picioare (9,14 metri). Zidul ar urma să aibă o faţadă normală în partea de nord şi va fi greu de escaladat sau perforat. Preşedintele Donald Trump a promis că va construi un "zid mare şi frumos" la frontiera Statelor Unite cu Mexicul.

Zidul ar urma să fie construit din beton sau din cadre care să permită vizibilitatea, iar partea subterană ar urma să fie de aproape 2 metri.

Conform propunerilor, zidul va trebui să respecte standarde care să facă dificilă perforarea cu lovituri de ciocan, cu sisteme de distrugere sau cu aparate de sudură autogen.

Potrivit estimărilor Departamentului pentru Securitate Internă, zidul ar urma să coste 21 de miliarde de dolari.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici