ALERTĂ cu BOMBA la Casa Albă. Un şofer a condus până la un punct de control şi a anunţat că are o bombă în vehicul

Doi agenţi ai Serviciului Secret au reţinut un bărbat care a condus până la un punct de control al Casei Albe şi a ameninţat că are o bombă în maşină, informează CNN.

1827 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ cu BOMBA la Casa Albă. Un şofer a condus până la un punct de control şi a anunţat că are o bombă în vehicul

ALERTĂ cu BOMBA la Casa Albă. Un şofer a condus prin faţa clădirii şi a anunţat că are o bombă în vehicul (Imagine: AFP/ Arhiva Mediafax Foto)

Momentan, prezenţa bombei nu este confirmată, dar alarma a fost imediat declanşată. Potrivit oficialilor, vehiculul este verificat în aceste momente.

Incidentul s-a petrecut la ora locală 23.05 (05.05 ora României), potrivit Serviciului Secret.

Preşedintele Donald Trump nu se afla la Casa Albă, acesta fiin în Florida.

Câteva străzi din apropierea Casei Albe au fost închise duminică dimineaţa, în timp ce oficialii investighează în continuare.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici