VIDEO Gândurile lui Cristoiu, într-un nou format, la ALEPH NEWS

589 afișări
Imaginea articolului VIDEO Gândurile lui Cristoiu, într-un nou format, la ALEPH NEWS

EXCLUSIV Gândurile lui Cristoiu, LIVE, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

 

Gândurile lui Cristoiu

Gândurile lui Cristoiu LIVE pe www.alephnews.ro

Publicată de Mediafax.ro pe Duminică, 20 septembrie 2020

 

Începând de astăzi, în fiecare duminică, de la ora 20.00, publicistul, scriitorul şi istoricul  Ion Cristoiu  este invitatul permanent al emisiunii Gândurile lui Cristoiu, moderată de Tatiana Cristal, la ALEPH NEWS.

Cu o puternică amprentă personală, Ion Cristoiu analizează echidistant evenimentele săptămânii şi explică cum îţi schimbă sau influenţează viaţa, ce implicaţii au aceste evenimente asupra viitorului tău, prezentând informaţii din culise şi dezvăluindu-ţi DE CE SE ÎNTÂMPLĂ.

Rubrici precum Topul Politicienilor, Istoria se repetă şi Profeţia lui Cristoiu îţi vor spune cine s-a remarcat în această săptămână şi de ce, cum unele evenimente din prezent se aseamănă cu altele din trecut şi ce lecţie avem de învăţat, dar şi la ce te poţi aştepta în viitor.

În ediţia de duminică, 20 septembrie, afli de la Ion Cristoiu cine sunt câştigătorii tăierilor de panglici de la metrou şi autostrada Transilvania, de ce este Constituţia schizofrenică şi trebuie schimbată, ce urmăreşte preşedintele Iohannis prin valul de schimbări din diplomaţie, cum funcţionează imunitatea de haită în cazul accidentului ministrului Bode şi ce schimbare istorică are loc în Orientul Mijlociu. De asemenea, vei afla ce politicieni s-au remarcat în această săptămână şi cum se învârte roata istoriei.

Iată de ce nu trebuie să ratezi emisiunea Gândurile lui Cristoiu, duminica, 20 septembrie, începând cu ora 20.00, la ALEPH NEWS.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici