Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

64 afișări

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat azi dimineaţă, că soluţia amistiei şi graţierii reprezintă, la acest moment, ultima soluţie de îndreptare a unor abuzuri, deoarece există şi alte metode legislative care pot fi adoptate.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, în această dimineaţa, avertizare cod galben de ninsoare şi viscol pentru şapte judeţe din ţară, până la ora 12. Potrivit ANM, este cod galben în Sibiu, Mureş, Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Bistriţa-Năsăud şi Maramureş. În aceste judeţe va continua să ningă şi local stratul de zăpadă are 10 – 20 de centimetri.

216.000 de consumatori nu aveau curent electric ieri la ora 18.00, ca urmare a codului galben de ninsoare, a anunţat Ministerul Energiei. Cele mai mari probleme în ţară au fost înregistrate în judeţele Timiş, Arad, Buzău, Gorj, Satu Mare, Maramureş şi Bihor.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a spus, ieri, la Consiliul Naţional PSD, că nu ştie când sau cum dar PSD - ALDE are obligaţia să dea un OUG pe amnistie şi graţiere pentru a fi reparate toate nedreptăţile şi abuzurile care s-au făcut în Justiţie.

Moţiunea de cenzură intitulată „Ajunge! Guvernul Dragnea-Dăncilă, ruşinea României” va fi citită azi în plenul Parlamentului, urmând ca în şedinţa de joi să fie dezbătută şi votată de parlamentari. 163 de parlamentari au semnat textul moţiunii de cenzură iniţiată de Opoziţie.

Colin Kroll (34 de ani), cofondatorul platformei video Vine şi al HQ Trivia, a fost găsit mort, ieri dimineaţă dimineaţa, la New York, din cauza unei supradoze, scrie BBC. Poliţia din New York a fost alertată de prietena acestuia.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici