Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

194 afișări

Tatăl unui copil de 1 an şi 8 luni din Prahova este cercetat pentru distrugere şi a fost amendat după ce a provocat un scandal imens la Spitalul Vălenii de Munte. Acesta şi-a adus băiaţelul opărit, însă acuză medicii că nu au intervenit.

Magistraţii instanţei supreme au decis, azi, ca 25 de cauze ale completurilor de 5 judecători să fie amânate pe 14 ianuarie. Acest lucru vine în urma deciziei Curţii de Apel Bucureşti privind anularea tragerii la sorţi a completurilor, din 9 noiembrie. Între procese se numără şi cel al lui Liviu Dragnea.

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat, azi, că anticipează că salariul minim pe economie va creşte de la 1 ianuarie, săptămâna aceasta urmând a avea loc noi discuţii. Ministrul a mai spus că proiectul va fi aprobat la finele acestei săptămâni în şedinţa de Guvern.

În comuna buzoiană Cislău, pe lângă militari, angajaţi ISU, la tradiţionala paradă de Ziua Naţională au defilat cu maşini de gunoi şi un excavator. Imaginile cu parada au fost postate pe Facebook şi au devenit virale.

Statul Qatar a anunţat luni că va părăsi la 1 ianuarie Organizaţia Statelor Exportatoare de Petrol (OPEC), transmite CNN. Compania petrolieră de stat Qatar Petroleum a făcut anunţul într-o serie serie de mesaje postate pe Twitter.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici