ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00.

53 afișări
Imaginea articolului ŞTIRILE OREI 12.00

ŞTIRILE OREI 12.00

Prim-vicepreşedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a cerut, azi, în şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor, revocarea lui Liviu Dragnea de la conducerea acestui for legislativ. De asemenea, Turcan a cerut şi revocarea lui Florin Iordache din funcţia de vicepreşedinte.

Prefectura Capitalei va forma un grup de lucru care va avea scopul de a întocmi proceduri de conştientizare privind apariţia infecţiei cu stafilococ auriu. Astfel, lunar, în fiecare an, ar putea fi închisă câte o maternitate pentru igienizare.

Poliţia Capitalei desfăşoară mai multe percheziţii în Bucureşti şi în alte cinci judeţe din ţară, fiind vizate mai multe persoane suspecte de înşelăciuni cu credite de nevoi personale. 29 de persoane urmează să fie aduse la sediul poliţiei pentru cercetări.

Un loc de parcare din municipiul Braşov, licitat pentru suma de 30.000 de lei, pentru un an de zile, nu a fost plătit. Reprezentanţii municipalităţii braşovene au anunţat că data limită pentru plata locului de parcare a fost 4 decembrie, dar nu a fost făcută.

Preşedintele american Donald Trump a criticat situaţia din Franţa, afirmând că omologul său francez Emmanuel Macron a ajuns la aceleaşi concluzii ca şi el "după doi ani", relatează site-ul agenţiei Reuters.

O scrisoare redactată de savantul Albert Einstein, în care acesta spune că Dumnezeu este "produsul slăbiciunii umane", a fost vândută pentru 2,89 de milioane de dolari la o licitaţie organizată marţi la casa Christie's din New York, potrivit The Financial Express.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici