Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

49 afișări

Preşedintele României, Klaus Iohannis, i-a transmis azi, o scrisoare prim-ministrului României, Viorica Dăncilă, prin care îi solicită agenda de lucru a fiecărei şedinţe a Guvernului. Decizia preşedintelui vine după ce ministrul Justiţiei a afirmat că la PSD s-a agreat că amnistia şi graţierea vor fi ultima soluţie.

Meteorologii au emis o prognoză specială pentru Bucureşti de ploaie ce se va transforma în lapoviţă şi ninsoare, valabilă începând de luni, ora 12:00 şi până marţi la aceeaşi oră. ANM arată că la finalul acestui intervalul de timp, stratul de zăpadă va fi de 8 centimetri.

Peste 1.600 de familii din judeţul Bihor sunt, luni, fără curent electric din cauza unor avarii la reţele cauzate de ninsori, iar în şapte şcoli cursurile sunt suspendate. În judeţul Hunedoara, pompierii au salvat 20 de pasageri dintr-un tren oprit în apropierea gării Strâmbuţa, călătorii fiind preluaţi cu un microbuz şi duşi la Petroşani

Meteorologii anunţă că riscul producerii unor avalanşe în zona înaltă a Munţilor Bucegi şi Făgăraş, la Bâlea Lac, este mare, de gradul 4, pe o scară de la 1 la 5, deoarece stratul de zăpadă este instabil.

Procurorul Cristian Lazăr, de la Parchetul General, cel care a instrumentat dosarul familiei Iohannis, îşi va continua activitatea la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, la cererea sa, potrivit unei hotărâri pronunţate de CSM în luna octombrie.

Catriona Gray, reprezentanta statului Filipine, a fost numită Miss Universe la cea de-a 67-a ediţie a concursului de frumuseţe, care a avut loc în Bangkok, Thailanda, potrivit site-ului Associated Press. Anul acesta, au participat la celebra competiţie reprezentantele a 93 de ţări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici