Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

55 afișări

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a reiterat, azi, ideea potrivit căreia tot ceea ce a declarat anterior referitor la o posibilă OUG pe amnistie şi graţiere rămâne valabil şi acum. Toader a infirmat că a discutat vreodată de un "draft".

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au amânat, azi, pentru a şasea oară pronunţarea în dosarul lui Dumitru Dragomir. Fostul preşedinte al LPF a fost trimis în judecată pentru luare de mită şi complicitate la spălare de bani. Noul termen este 11 ianuarie.

Judecătorii Curţii Constituţionale vor dezbate pe 13 februarie sesizarea privind Legea pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale. De asemenea, în aceeaşi şedinţă va fi discutată şi cererea privind legea care reglementează sistemul public de pensii.

Azi au loc lucrări de plombare pe autostrăzile A2 Bucureşti - Constanţa şi A1 Bucuresti – Piteşti, traficul urmând să fie redirecţionat pe benzile libere până la ora 16.00, respectiv 12.00. Şoferii sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor.

Un dispozitiv exploziv a rănit în această dimineaţă un ofiţer de poliţie care se afla în faţa unei biserici din centrul Atenei, relatează Reuters. Ofiţerul a fost dus la spital, iar poliţia a înconjurat zona.

Preşedintele american Donald Trump şi soţia sa, Melania Trump, au vizitat trupele americane din Germania, în drumul lor din Irak oprindu-se la baza de aviaţie Ramstein. Aceasta este a doua vizită a lui Trump la trupele americane din străinătate în ultima zi, relatează Associated Press.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici